ua en ru

ПАРЄ відмовила Україні у проведенні дебатів щодо незаконних виборів у Криму

ПАРЄ відмовила Україні у проведенні дебатів щодо незаконних виборів у Криму Фото: ПАРЄ (flickr.com parliamentaryassembly)

ПАРЄ відмовила у дебатах щодо втручань Росії у справи України, Грузії, Молдови, Британії та щодо ситуації в Сирії

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) відмовила у запиті України щодо проведення термінових дебатів з приводу незаконних виборів президента Росії на території окупованого Криму. Про це повідомив віце-президент ПАРЄ Володимир Ар'єв у Facebook.

"Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великої Британії, України та інших на тему Солсбері, незаконних виборів в Криму ітд. Це все на фоні корупційного скандалу в ПАРЄ з фактами хабарництва і неприхованого лобізму, оприлюдненими вчора", - зазначив Ар'єв.

Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великобританії, України та...

Опубліковано Volodymyr Ariev 23 квітня 2018 р.

Також він додав, що у деяких членів ПАРЄ давно є сталою проросійська позиція.

Зазначимо, що на сайті ПАРЄ у роз'ясненні до графіку засідань на 23-27 квітня 2018 року підтверджується, що було подано запит на проведення дебатів. Тема дебатів звучала наступним чином: "Опір держав-членів міжнародних угод і принципам, заснованим на правилах, в контексті втручань Російської Федерації в Україні, Грузії, Молдові та зовсім недавно в Сполучене Королівство, а також недавнього порушення режиму міжнародного права режимом в Сирії і його спонсорів".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Парламентська асамблея Ради Європи сьогодні, 23 квітня 2018 року, збиралась розглянути порушення прав людини і незаконні вибори президента Росії в окупованому Криму. Принаймні, це було зазначено у порядку денному ПАРЄ.

Зазначимо, нещодавно стало відомо, деякі колишні і діючі члени ПАРЄ найімовірніше отримували хабарі за лобіювання інтересів азербайджанської влади в Європі.