ua en ru

Парубій запропонує продовжити пленарне засідання в середу до прийняття судової реформи

Парубій запропонує продовжити пленарне засідання в середу до прийняття судової реформи Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Голосування щодо цього питання відбудеться о 17:00

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій запропонує продовжити пленарне засідання в середу, 20 вересня 2017 року, до прийняття судової реформи. Про це він сказав у ході пленарного засідання, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми зараз вже можемо бачити, що динаміка розгляду правок є низькою, ми бачимо, що дуже повільно йде розгляд… Цього тижня ми повинні розглянути також і пенсійну реформу. На зараз ми не встигаємо. Тому, колеги, в мене є прохання до фракцій, щоб зараз ви провели між собою консультації. Близько п’ятої години я поставлю на голосування пропозицію, щоб завтра ми не завершували робочий день о другій годині, а продовжили наше засідання до завершення розгляду всіх правок. Це дасть нам змогу в середу завершити всі правки і в четвер перейти до пенсійної реформи, до кібербезпеки", - зазначив голова парламенту.

Парубій також підкреслив важливість розгляду законопроекту про кібербезпеку.

"Не буде чекати ворог, поки ми пройдемо всі правки і будемо розглядати кібербезпеку. Це питання, яке стоїть нагальне перед воюючою країною", - додав голова ВР.

Нагадаємо, Парубій запропонує продовжити пленарне засідання парламенту в четвер до прийняття пенсійної реформи.