ua en ru

Парубій запропонує продовжити пленарне засідання у четвер до прийняття пенсійної реформи

Парубій запропонує продовжити пленарне засідання у четвер до прийняття пенсійної реформи Фото: Андрій Парубій (РБК-Україна)

У пенсійній реформі 2050 правок

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій запропонує продовжити пленарне засідання парламенту у четвер до прийняття пенсійної реформи. Про це він сказав у ході засідання у вівторок.

"Я закликатиму авторів правок, щоб на кожну з них ставили підтвердження. Тим більше це очевидно - жодна з них фактично не проходить… І якщо у четвер ми зможемо завершити судову реформу, а я сподіваюсь, що ми її у четвер завершимо, то ми перейдемо до пенсійної реформи і працюватимемо доти, доки не розглянемо 2050 правок, допоки ми її не ухвалимо", - зазначив очільник Ради.

Нагадаємо, Парубій заявив, що Верховна Рада України повинна прийняти законопроект про пенсійну реформу до 1 жовтня 2017 року. "У нас до першого жовтня повинна бути прийнята пенсійна реформа. Це питання не тільки наших зобов'язань перед МВФ - це зобов'язання перед українськими пенсіонерами. Ми хочемо, щоб український пенсіонер отримав підвищення пенсії вже з першого жовтня", - зазначив спікер.