ua en ru

Парубій доручив комітету ВР провести екстрене засідання щодо е-декларування громадських активістів

Парубій доручив комітету ВР провести екстрене засідання щодо е-декларування громадських активістів Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Парубій пропонує провести засідання комітету у залі ВРУ

Голова Верховної ради України Андрій Парубій дав доручення комітету Ради з питань запобігання і боротьби з корупцією провести екстрене засідання щодо е-декларування громадських активістів. Про це Парубій заявив сьогодні, 3 квітня 2018 року, відкриваючи пленарне засідання, передає прес-служба ВРУ.

Так, Парубій, заявив, що сьогодні першими питаннями, які розглядатимуться у сесійній залі, мають бути законопроекти про відміну е-декларування для громадських діячів і для іноземців, які беруть участь у наглядових радах. Тож Парубій закликав керівників усіх фракцій максимально мобілізувати нардепів, а також звернувся до голови комітету з питань запобігання і боротьби з корупцією провести засідання комітету навіть під час пленарного засідання .

"Якщо є необхідність, його можна провести прямо тут, у залі. І дати будь-який висновок по тих законопроектах, які були зареєстровані, нами обговорені і узгоджені, і під якими є підписи більшості керівників фракцій", - заявив Парубій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що парламентський комітет з питань запобігання та протидії корупції сьогодні, 3 квітня 2018 року, не зміг розглянути законопроекти про скасування електронного декларування для громадських активістів через відсутності кворуму.