ua en ru

Парубій: норма про недискримінацію сексменшин буде внесено до Трудової одекс до другого читання

Парубій: норма про недискримінацію сексменшин буде внесено до Трудової одекс до другого читання Фото: перший віце-спікер Андрій Парубій

Ірина Геращенко звинуватила Гройсмана у неприйнятті даної норми

Поправки про недискримінацію сексменшин може бути внесена в Трудовий Кодекс до другого читання. Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради журналістам заявив перший віце-спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Було домовлено, що трудовий закон приймається в першому читанні він був прийнятий у першому читанні, а поправки, згідно чинного українського законодавства, - це є шлях від першого до другого читанні і власне цим шляхом ідучи, поправки будуть виноситися і Верховна Рада буде визначатися по кожній поправці, коли законопроект буде в іншому читанні",- заявив Парубій.

У свою чергу, Геращенко звинуватила Гройсмана у неприйнятті недискримінаційній норми сексуальної орієнтації.

"Я покладаю вину за те, що трапилося виключно на автора законопоекту, який подав цю норму про недопущення дискримінації за сексуальною орієнтацією - ред.) насправді і на тих, хто її завалив",- сказала Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні, 5 листопада Верховна Рада прийняла в першому читанні проект Трудового кодексу, не врахувавши при цьому правку за недискримінації прав працівників залежно від сексуальної орієнтації, що є вимогою ЄС для лібералізації візового режиму з Євросоюзом.