ua en ru

Партія БПП підтримала кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра

Партія БПП підтримала кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра Фото: Володимир Гройсман

Дане рішення було ухвалене на позачерговому з'їзді партії

Партія "Блок Петра Порошенко" підтримала кандидатуру голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України. Про це заявив народний депутат від фракції Артур Герасимов по завершенню з'їзду партії, передає кореспондент РБК-України.

"Ми підтримали кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України для того, щоб фракція БПП в парламенті розглядала цю кандидатуру, і ця кандидатура була висунута на голосування",- сказав депутат.

Також на позачерговому з'їзді партії було прийнято резолюцію щодо шляхів подолання урядової кризи. Згідно документа, делегати з'їзду вимагають відставки Кабінету міністрів.

"Головним критерієм формування нового уряду повинна бути не партійна приналежність, а професіоналізм і націленість на результат. Міністри нового уряду повинні бути в першу чергу фахівцями, здатними реалізувати економічні реформи, яких потребує українське суспільство, які передбачені Угодою про асоціацію з ЄС", - наголошується в резолюції.

Нагадаємо, раніше парламентська фракція "Батьківщина" заявила про готовність підтримати кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра.