ua en ru

Партії "Самопоміч" і "Демальянс" підуть на вибори разом

Партії "Самопоміч" і "Демальянс" підуть на вибори разом Фото: Андрій Садовий (Самопомич) и Василь Гацько (Демальянс) (dem-alliance.org)

У 2019 році в Україні відбудуться парламентські і президентські вибори

Політичні партії "Самопоміч" і "Демократичний альянс" прийняли рішення про спільну участь в парламентських виборах і президедентських виборах 2019. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-служба партії "Демальянс".

"Усвідомлюючи ризики, які стоять перед країною, партії "Демальянс" та "Об’єднання «Самопоміч" прийняли рішення укласти Угоду про політичний союз та спільно боротись за перемогу на президентських, парламентських та місцевих виборах", - йдеться в повідомленні партії.

У парії наголосили, що Україна стоїть перед загрозою реваншу, а "корупція та тотальна неефективність влади не просто забирає шанс на європейське майбутнє для України".

Партія "Демальянс" взяла участь у парламентських виборах 2014 року разом із "Громадянською позицією" Анатолія Гриценка, однак вони разом не змогли подолати 5%-вий барєр.

Партія "Самопоміч" на виборах 2014 року набрала 11% виборців Але згідно з даними останніх опитувань, рейтинг партії суттєво знизився і якби вибори відбулися восени 2018 року, партія не потрапила би до Верховної ради.

Останні події з виборів в Україні від інформагентства РБК Україна.