ua en ru

Парламент відмовився призначити подвійний тариф за роботу у святкові та вихідні дні, - Симоненко

Верховна Рада 15 травня провалила голосування за законопроект народного депутата (КПУ) Петра Цибенка, що передбачає оплату за подвійним тарифом співробітникам, які трудяться у святкові, вихідні та неробочі дні, так як це не в інтересах олігархів, які сидять у парламенті. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

"Показово, що сталося. Цибенко вніс законопроект, яким передбачалася подвійна оплата за вихід людини в неробочий день. Що зробили депутати? Чи не проголосували! Чому? Бо тут сидять олігархи - власники заводів і підприємств, на яких працюють прості українці", - підкреслив Симоненко.

Тому, за словами лідер Компартії, в будь-якому випадку депутати, які проголосували у власних інтересах, будуть і далі перекладати свою відповідальність на плечі простих громадян.

Нагадаємо, вчора, 15 травня після провального голосування за законопроект "Про внесення змін до статті 107 КЗпП України (про оплату роботи у святкові і неробочі дні)", автором якого є народний депутат України (КПУ) Петро Цибенко, 245-ма голосами документ був відправлений на повторне перше читання.