ua en ru

Парасюк задекларував майже 1 млн гривень матері, пенсію бабушки і планшет

Парасюк задекларував майже 1 млн гривень матері, пенсію бабушки і планшет Фото: Володимир Парасюк задекларував пенсію баби

Нардеп також "показав" 6 тис. доларів готівкових коштів

Народний депутат Володимир Парасюк задекларував свою зарплату в комітеті Верховної Ради, мобільні пристрої, пенсію баби та 6 тисяч доларів готівкових коштів. Про це свідчить його декларація в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Парасюк задекларував житловий будинок матері Оксани Парасюк (площа 95,3 кв. м) у с. Папірня Жовківського району Львівської області та дві її земельні ділянки 3500 і 3000 кв. м, а також житловий будинок баби Марії Калітовської (66 кв. м) і дві її земельні ділянки 2500 та 4685 кв. м.

На роботі в Управлінні справами Верховної Ради Парасюк отримав близько 76 тис. гривень зарплати, а також 165 тис. гривень компенсації за оренду житла. Водночас його матір отримала 990 тис. гривень доходу від підприємницької діяльності. Крім того, баба парламентаря отримала 14,6 тис. гривень пенсії.

На банківських рахунках Парасюка 5 тис. доларів, 1,3 тис. гривень та 6 тис. доларів готівкових коштів.

У власності нардепа перебуває автомобіль Skoda SuperB 2011 року випуску (вартість 352 тис. гривень), подаровані годинник Samsung Gear s2 (вартість майже 8 тис. гривень) і мобільний телефон Apple iPhone 6s (22 тис. гривень), а також придбаний планшет Apple iPad Air 2 (17,3 тис. гривень).

Нагадаємо, заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків задекларував кілька квартир у столиці, рахунки в іноземних банках та 255 тисяч доларів готівкових коштів.