ua en ru

У параді до Дня незалежності візьмуть участь 2,3 тис. військових, - Міноборони

У параді до Дня незалежності візьмуть участь 2,3 тис. військових, - Міноборони Фото: парад до Дня незалежності

Сьогодні на смузі Антонова пройшла репетиція військового Маршу незалежності

У параді до Дня Незалежності 24 серпня візьмуть участь 2,3 тис. військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"В рамках святкування Дня незалежності 24 серпня у Марші незалежності візьмуть участь 2 тисячі 300 військовослужбовців, зокрема, учасники АТО і курсанти внз Міністерства оборони України та інших силових відомств, а також барабанщики військового ліцею ім. В. Богуна", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 18 серпня, на смузі Антонова відбулася репетиція параду до Дня Незалежності України. У репетиції взяли участь заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов, міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак, керівництво Збройних Сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби.

Нагадаємо, на День незалежності України, 24 серпня, замість параду з військовою технікою пройде Марш незалежності.

"24 серпня, на відміну від минулого року, не передбачається військового параду. Ніяка військова техніка не братиме участі у проведенні заходів 24 серпня на Майдані незалежності та на Хрещатику. Передбачається проведення Маршу незалежності, в центрі якого особистість буде воїна - захисника України, того, кому ми дякуємо за нашу свободу і незалежність", - повідомив заступник глави АПУ Віталій Ковальчук.

Святкування Дня Незалежності в Києві завершиться концертом польського ансамблю I, culture orchestra.

Відзначимо, також у Києві до Дня Незалежності відкриють 12 оновлених зелених зон.