ua en ru

ПАТ "Укртелеком" до кінця листопада 2011 р. визначить покупця ТОВ "ТріМоб"

ПАТ "Укртелеком" має намір до кінця листопада 2011 р. визначити покупця оператора мобільного бізнесу - ТОВ "ТріМоб". Про це на зборах акціонерів компанії у вівторок, 1 листопада, повідомив голова правління "Укртелекому" Георгій Дзекон, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми завершили перший раунд переговорів із потенційними покупцями, провели відповідні зустрічі. І зараз перебуваємо у другому раунді переговорів. Очікуємо 21-25 листопада отримання пропозицій другого раунду від учасників. Ми думаємо, що другий раунд буде вже останнім, після якого ми будемо приймати рішення - хто є покупцем", - сказав він.
Як повідомлялося, Фонд держмайна України за підсумками оголошеного восени 2010 р. конкурсу продав у 2011 році 92,79% акцій "Укртелекому" українській "дочці" австрійської компанії EPIC - ТОВ "ЕСУ" - за 10 млрд 575,1 млн грн. Операція була закрита в травні. Новий власник заявляв про наміри продати свій підрозділ, що займається наданням послуг мобільного зв'язку під маркою Utel. У вересні 2011 р. ПАТ "Укртелеком" вирішило виділити бізнес з надання послуг мобільного зв'язку з підрозділу Utel в окреме новостворене ТОВ "ТріМоб".