ua en ru

ПАТ "Івано-Франківськгаз" затвердило результати діяльності за 2016 рік

ПАТ "Івано-Франківськгаз" затвердило результати діяльності за 2016 рік ПАТ "Івано-Франківськгаз" затвердило результати діяльності за 2016 рік

Фінансова звітність підприємства підтверджена незалежним аудитором

29 березня ПАТ "Івано-Франківськгаз" провело чергові загальні збори акціонерів. Акціонери затвердили фінансову звітність діяльності компанії за 2016 рік та основні напрямки роботи на поточний рік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії.

У прес-службі зазначають, що фінансова звітність підприємства підтверджена незалежним аудитором і відповідає міжнародним стандартам фінансової звітності. Висновки свідчать, що звітність компанії достовірно відображає її фінансові результати та рух грошових коштів відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності.

За результатами діяльності ПАТ "Івано-Франківськгаз", в минулому році чистий прибуток підприємства склав майже 3,7 млн гривень. На зборах було прийняте рішення спрямувати 100 % розміру чистого прибутку Товариства за 2016 рік на покриття збитків минулих періодів.

"Вперше за останні три роки наша компанія виконала інвестиційну програму в повному обсязі. Основний акцент було зроблено на реалізацію цільових програм з розвитку та модернізації газових мереж, підвищення безпеки систем газопостачання за рахунок впровадження сучасних технологій, а також забезпечення комерційного обліку газу. Окрім того, реалізовано комплекс заходів з покращення якості обслуговування клієнтів", - розповідає голова правління ПАТ "Івано-Франківськгаз" Віталій Шульга.