ua en ru

ПАТ "Івано-Франківськгаз" приєдналося до системи закупівель ProZorro

З 1 серпня ПАТ "Івано-Франківськгаз" приєдналося до електронної системи публічних закупівель ProZorro і оголосило перший тендер на придбання товарів зі стандартною специфікацією. Очікуваний ефект - зниження закупівельних цін не менш ніж на 5%, повідомляє прес-служба компанії.

"Приєднавшись до нової системи закупівель, розраховуємо на розширення кола постачальників і зниження цін. За попередніми підрахунками, наша компанія при закупівлі через ProZorro заощадить 5-10%", - говорить начальник управління матеріально-технічного забезпечення ПАТ "Івано-Франківськгаз" Баклюков Олександр.

За його словами, навіть при використанні найсучасніших інструментів закупівлі, говорити про прибуток при встановлених тарифах на газорозподіл не доводиться.

Зараз підприємство вже оголосило перший тендер на придбання товару зі стандартною специфікацією - папери. У процесі підготовки тендеру на закупівлю матеріалів для ізоляції труб.

"Система ProZorro є для нас новою, виникають труднощі у вивченні інтерфейсу електронного майданчика. Тому процес оформлення тендерів на першому етапі вимагає більше часу", - додає Олександр Баклюков.

До кінця року "Івано-Франківськгаз" планує провести в електронній системі близько 50 тендерів.