ua en ru

Пантеон-Фінанс: грандіозний чемпіонат трейдерів вже скоро

Один досвід я ставлю вище, ніж тисячу думок, народжених тільки уявою, - казав великий російський учений Михайло Ломоносов. А де краще всього для трейдерів набувати досвід, як не на конкурсах? Адже тут ви, з одного боку, не втрачаєте реальних капіталів, зате на практиці знайомитеся з ринком і об'єктивно оцінюєте власний торговий потенціал, а за призові місця отримуєте гарну винагороду.

Як, наприклад, у свій час зробив легендарний Ларрі Вільямс, здивувавши весь світ. Саме конкурс - кубок Робінсона - поклав початок його запаморочливої кар'єри. Нагадаємо, що тоді, в 1987 році, ще нікому невідомий трейдер збільшив розмір свого депозиту...в 116 разів, з первинних 10 000 до понад 1,1 мільйона доларів! В середньому, за місяць (конкурс тривав впродовж року) пан Вільямс отримував близько 48,6% доходу. При цьому в кінці вересня 1987 року на його рахунку було більше 2 мільйонів доларів...

Сьогодні повторити успіх Ларрі Вільямса може будь-який трейдер. Так, правильно: за допомогою участі у конкурсі. Турнір з призовим фондом 1 мільйон доларів стартує в наступному році, і, як кубок Робінсона, триватиме 12 місяців. А його організатором виступила одна з провідних брокерських компаній "Пантеон-Фінанс", різноманітні конкурси якої вже в поточному році привернули неабияку увагу трейдерів та інвесторів, пише «Біржовий лідер».

"Навчати" - значить "витягувати", брати з внутрішнього світу людини багаті скарби досвіду, накопичені століттями, і , вивчивши його, втілювати на практиці в прагненні до кращого життя, - думала Делія Стейнберг Гусман. Таким підходом керується і наша компанія, - розповідає в інтерв'ю "Біржовому Лідеру" Олександр Філіппов, керівник відділу розвитку компанії "Пантеон-Фінанс". У цьому плані, на мій погляд, найкращим учителем є можливість самостійних вправ на фінансових ринках без ризику втрати власних коштів. Можна, наприклад, використовувати демо-рахунку. Але вони, на жаль, є не більш ніж симулятором, що відрізняється від реального ринку, як гонки в "плейстешен" відрізняються від "живих" гонок "Формули-1".

"Пантеон-Фінанс" розробив і впровадив у практику серію куди більш ефективних заходів, спрямованих на стимулювання кращих професійних якостей трейдерів та інвесторів. Наша компанія шукає талановитих трейдерів, здатних отримувати не одномоментні профіти, але, насамперед, демонструвати стабільний, стійкий трейдинг, як у свій час в ході конкурсу показав Ларрі Вільямс. Тому вже в цьому році були проведені різні турніри і конкурси, в яких шанс проявити свою майстерність отримали тисячі людей, які цікавляться заробітком на ринку форекс. Багато хто з них, - зазначає фахівець,- мають великий потенціал до подальшого професійного зростання. Я припускаю, що дехто з конкурсантів можуть повторити або навіть перевершити результат Вільямса. І для цього ми в 2013 році надамо їм всі умови, організувавши найбільший в СНД чемпіонат трейдерів з призовим фондом 1 мільйон доларів.

Олександр Філіппов"Пантеон-Фінанс" воліє працювати, виходячи з інтересів наших клієнтів. Ми зацікавлені в тому, щоб початківці трейдери ставали успішними учасниками ринку форекс, співпрацюючи з нами в довгостроковій перспективі. Тому, - пояснює Олександр Філіппов, - ми робимо все можливе, щоб ви на практиці самостійно освоїли, як можна заробляти на форекс, що треба остерігатися, як використовувати грамотний ризик-менеджмент, як скласти оптимальний портфель інвестора, чому основна увага повинна приділятися питанням управління капіталу та ін.

З цією метою наша компанія запустила низку конкурсних проектів, які допомогли тисячам їх учасників протестувати свої торгові стратегії і особисті якості трейдера і інвестора, в конкурентній боротьбі відчути всі нюанси торгівлі, стати досвідченим і мудрим у питаннях примноження капіталу. Крім того, конкурсанти виграли безліч грошових призів, отримали фінансові ресурси компанії, які були переведені на їх рахунки для участі вже на реальних ринках.

Також були передбачені конкурси для аналітиків, в яких проявилися таланти багатьох наших співвітчизників у сфері раціонального тверезого фінансового мислення, здатності орієнтуватися у фундаментальних і хвильових потоках інформації, складати вірні прогнози, на основі яких здійснювати прибуткові операції.