ua en ru

Палестинські бойовики за добу випустили по Ізраїлю більше 30 ракет

Тривають обстріли ізраїльської території: за минулу добу по Ізраїлю з сектора Гази було випущено більше 30 ракет, повідомляє радіо "Свобода".

Угрупування "Ісламський джихад" обстрілювало Ашкелон, Шаар-а-Негев, округ Ешколь, Беєр-Шеву і Сдерот. Мінометний снаряд з Гази потрапив в будівлю біля контрольно-пропускного пункту "Ерец", де знаходилися дві палестинки з дитиною, які поверталися з ізраїльської лікарні. В результаті обстрілу ніхто не постраждав, жінки були евакуйовані в безпечне місце.

Увечері в четвер, 25 серпня, ВПС Ізраїлю завдали удару по мотоциклу, на якому їхали двоє бойовиків "Ісламського джихаду" - організації, яка взяла на себе відповідальність за обстріл ізраїльської території. Обидва бойовики - "ракетники" загинули.

Штаб по боротьбі з терором при канцелярії прем'єр-міністра випустив попередження, згідно з яким ізраїльтянам не рекомендується відвідувати Синай. Це пов'язано з тим, що служби безпеки мають достовірну інформацію про те, що терористами плануються викрадення громадян країни.