ua en ru

У Пакистані на шахті стався вибух, загинули 9 гірників

У Пакистані на шахті стався вибух, загинули 9 гірників Ілюстративне фото (twitter.com wagannadeem)

У результаті вибуху троє гірників отримали поранення

У результаті вибуху у вугільній шахті на півночі Пакистану загинуло щонайменше дев'ятеро гірників. Про це повідомляє AP, посилаючись на представника уряду Халіда Ільяса.

За словами представника влади, поранення отримали троє гірників.

"Високопосадовець повідомив, що внаслідок вибуху у вугільній шахті біля північно-західного міста Кохат загинуло щонайменше дев'ятеро гірників", - зазначає агентство.

Також повідомляється, що наразі проводиться рятувальна операція, а правоохоронці з'ясовують подробиці вибуху.

Нагадаємо, у кінці липня у результаті вибуху біля виборчої дільниці на південному заході міста Кветта в Пакистані загинула 31 людина. Представник державного госпіталю Кветті заявляв, що серед загиблих п'ятеро поліцейських і двоє дітей. Відповідальність за теракт взяла на себе терористична організація "Ісламська держава". У заяві ІГ зазначалося, що вибух здійснив терорист-смертник.

Як писало РБК-Україна 13 липня, у Пакистані в результаті вибуху на передвиборному мітингу у місті Мастунг загинули 150 осіб. Вибухівку в натовпі підірвав смертник. Місцеві ЗМІ зазначали, що головною метою нападу міг бути один з кандидатів на майбутніх виборах до парламенту, представник Національної партії Авамі Сіраж Райзані. Його госпіталізували в критичному стані, але згодом чоловік помер.