ua en ru

Відповідальність за загибель члена ОБСЄ на Донбасі лежить особисто на президенті РФ, - Шкіряк

Відповідальність за загибель члена ОБСЄ на Донбасі лежить особисто на президенті РФ, - Шкіряк Фото: Зорян Шкіряк

Шкіряк заявив, що відповідальність за загибель члена ОБСЄ лежить на президенті РФ

Відповідальність за загибель члена СММ ОБСЄ на Донбасі лежить особисто на президенті РФ. Про це в ефірі "5 каналу" заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Відбувся відвертий терористичний акт, який зробила Російська Федерація по відношенню до представників ОБСЄ. Відповідальність за це криваве вбивство громадянина США, як і відповідальність за вбивство і знищення понад 10 тис. українських громадян і понад 2,5 тис. наших воїнів-героїв несе особисто президент Росії Путін - істота, яка сьогодні виявляла чергові чудеса маніпуляцій і підміни понять, враховуючи цю подію. Це не перша історія з грубим, нахабним і злочинним ставленням російських терористів до місії ОБСЄ", - заявив Шкіряк.

Зазначимо, Турчинов заявив, що Російська Федерація влаштувала підрив місії ОБСЄ на Донбасі. в результаті підриву автомобіля ОБСЄ на Донбасі загинув один співробітник місії, ще двоє поранені.

Нагадаємо, в районі населеного пункту Пришиб Луганській області під час проходження патруля СММ ОБСЄ одна з машин підірвалася на міні, закладеній бойовиками російсько-терористичних угруповань. СБУ кваліфікувала підрив автомобіля ОБСЄ на Донбасі як теракт.