ua en ru

Колишнього главу ДФС Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України

Колишнього главу ДФС Насірова обрали президентом Федерації дзюдо України Фото: Роман Насиров

Кандидатуру Романа Насирова підтримали 22 делегати конференції Федерації

Відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова в понеділок, 17 квітня, обрали президентом Федерації дзюдо України (ФДУ). Про це повідомляє прес-служба Федерації.

Видання відзначає, що в понеділок у столичному готелі Національний відбулася звітно-виборна конференція Федерації, в роботі якої взяли участь делегати з 23 регіонів України.

"Новим президентом ФГУ обраний Роман Насіров, його кандидатуру підтримали 22 делегати конференції", - повідомили в прес-службі.

Сьогодні, 17 квітня, в столичному готелі "Національний" відбулась звітно-виборна Конференція Федерації дзюдо України (ФД...

Опубліковано Федерація дзюдо України 17 квітня 2017 р.

На початку березня цього року співробітники антикорупційних органів вручили Роману Насірову підозру про вчинення кримінального злочину, звинувативши у зловживанні владою і службовим становищем.

Після проведення допитів, НАБУ заявили, що Насіров по суті не відповів на більш ніж половину питань. Це, на думку слідчих, свідчить про те, що підозри проти чиновника обгрунтовані. Крім того, його заяви містять багато іншої недостовірної інформації.

Виходячи з вищесказаного, НАБУ заявляє, що має достатньо доказів незаконності рішень глави ГФС і в даний момент не вимагає проведення повторних допитів підозрюваного, якщо він сам у них не зацікавлений.

Нагадаємо, адвокат Насірова заявив, що слідчі дії по справі його підопічного не проводяться.