ua en ru

Отруєння в Черкасах: стала відома можлива причина

Отруєння в Черкасах: стала відома можлива причина Ілюстративне фото (УНІАН)

Могло статися локальне отруєння невідомою речовиною

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що головна версія отруєння в Черкасах - це локальне розпилення невідомої речовини. Про це він сказав під час виступу по ситуації в Черкасах.

"Перша версія, що відбулося розпилення локально якоїсь речовини. Правоохоронці працюють. Жодних випадків в інших закладах у Черкасах немає. Зараз ні на місці, ні в повітрі, ні у воді ніяких шкідливих речовин не виявили. Тому ми схиляємося до того, що це розпилення в момент проведення заходу... Все інше будуть робити лабораторії. Якщо буде встановлена речовина, про це буде повідомлено", - заявив Гройсман.

Наживо: Щодо ситуації в Черкасах Уляна Супрун Міністерство охорони здоров'я України ДСНС України Микола Чечоткін

Опубліковано Volodymyr Groysman 8 травня 2018 р.

Нагадаємо, у зв'язку з масовим отруєнням у Черкасах госпіталізовано 53 учня і два вчителі. За фактом отруєння, в одній з шкіл міста, поліція відкрила кримінальне провадження.

Зазначимо, що інцидент стався вранці, 8 травня, під час шкільної лінійки. Так, о 9:15 в оперативно-координаційний відділ управління ДСНС від диспетчера станції швидкої медичної допомоги" надійшло повідомлення про госпіталізацію у Черкаській обласній дитячій клінічній лікарні трьох дітей, які стали втрачати свідомість під час шкільної лінійки в ЗОШ №8.