ua en ru

Відкриття супермаркету "Обжора" на Канатній

Відкриття супермаркету "Обжора" на Канатній

24 листопада знову відкрив свої двері супермаркет "Обжора", по вулиці Канатній 72. Це один з перших супермаркетів Одеси. Вперше, Супермаркет "Обжора" почав приймати перших відвідувачів ще в 1995 році. За більш ніж двадцять років свого існування, цей магазин став частиною сім'ї для багатьох одеситів. Після оновлення, супермаркет оптимізував площа торгового залу, додав нове європейське обладнання, і доповнив асортимент новими групами товарів. Завдяки таким змінам, клієнтам стало ще комфортніше і зручніше робити свої покупки. А завдяки роботі кваліфікованого персоналу, полиці супермаркету завжди наповнені тільки свіжими і кращими продуктами які ретельно відбирають менеджери компанії серед тисяч постачальників, для того щоб ви завжди залишалися задоволені своїми покупками.

Крім багатого асортименту товарів вітчизняних та імпортних виробників, на полицях магазину представлений великий асортимент продукції власного виробництва ТС "Обжора", яку давно полюбили багато жителів Одеси. Особливою популярністю у одеситів користується хлібобулочна продукція ТМ "Горбушка", яка представлена у торгівельній мережі "Обжора" більш ніж тридцятьма видами виробів, приготовлених за особливою рецептурою і здатних здивувати навіть найвибагливіших гурманів. Асортимент торгової марки представлено як класичними європейськими хлібами такими як чіабата і французький багет, так і традиційними для нашого регіону. Всі хліба виготовляються виключно на заквасках за рецептами ремісничих хлібів без використання хімічних покращувачів. Також, "Горбушка" радує і любителів солоденького. Різноманітні хрусткі круасани з різними фруктовими наповнювачами, здобні булочки з фруктовими, шоколадними, і навіть кокосовими начинками, можна придбати у всіх магазинах мережі "Обжора". Випічка проводитися по кілька разів на день, тому ви завжди купуєте свіжу продукцію.

Відкриття супермаркету "Обжора" на Канатній

Хочеться розповісти і про лінійці наших оригінальних салатів "Я люблю Fresh". Будь-який покупець зможе знайти для себе те, що йому по душі. Лінійка представлена десятьма видами овочевих і фруктових салатів на будь-який настрій, які гармонійно поєднують в собі різні компоненти. Відмінною особливістю салатів "Я люблю Fresh", є те що це єдині салати в Одесі, які можна придбати не заправленими. Для того щоб всі компоненти залишалися свіжими до подачі на стіл. При купівлі салату, ви безкоштовно вибираєте соус для заправки салату, за вашим смаком.

Після відкриття супермаркет "Обжора" на Канатній, оновив і асортимент кондитерської продукції власного виробництва. І тепер в асортименті всіх магазинів "Обжора" ви можете знайти велику кількість тортів, тістечок, капкейків і ще дуже багато солодощів для великих і маленьких ласунів. Всі кондитерські вироби, які виготовляються в обмежених кількостях і буквально покупці змітають з полиць магазинів в день виготовлення. Саме тому, ви можете бути впевнені що ваша покупка завжди буде свіжою. Єдине про що вам варто хвилюватися - це встигнути купити, а ми подбаємо про те, щоб ви залишилися задоволені своїми покупками.