ua en ru

Відкриття пункту пропуску в Станиці Луганській заплановано на 27 жовтня

Відкриття пункту пропуску в Станиці Луганській заплановано на 27 жовтня Фото: Георгій Тука

Георгій Тука вирішив відкрити перехід в Станиці вже після місцевих виборів

Відкриття пішохідного пункту пропуску на окуповану територію області в Станиці Луганській заплановано на 27 жовтня. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, передає прес-служба обладміністрації.

"Відкриття переходу в Станиці Луганській заплановано на наступний вівторок. Вже всі служби підготовлені до цього. Чому не сьогодні або завтра? Тому, щоб цей процес не вплинула на безпеку під час проведення виборів. Вже узгоджено створення двох додаткових повідомлень за напрямами Станиця Луганська - Сєвєродонецьк та Станиця Луганська - Білокуракине", - сказав Тука.

При цьому луганський губернатор підкреслив, що для переходу через пішохідний пункт пропуску в Станиці Луганській необхідний пропуск.

Відкриття переходу в Станиці Луганській заплановано на 27 жовтня Очільник області прокоментував журналістам під час св...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 21 октября 2015 г.

Нагадаємо, відкриття пішохідного пункту пропуску на окуповану територію в Станиці Луганській було заплановано ще на 10 жовтня. Однак місцева влада вирішила відкласти відкриття переходу в зв'язку з можливими провокаціями з боку бойовиків. Відзначимо, в Луганській області на даний момент немає жодного подібного пункту пропуску.