ua en ru

У Луганській обл. до 10 жовтня відкриють піший пункт пропуску на окуповану територію, - Тука

У Луганській обл. до 10 жовтня відкриють піший пункт пропуску на окуповану територію, - Тука Фото: АТО

Прийнято рішення про відкриття тимчасового пішого пункту перетину лінії розмежування в Станиці Луганській

В Станиці Луганській до 10 жовтня 2015 року відкриють тимчасовий пішохідний пункт пропуску на окуповану територію Луганської області. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації, посилаючись на заяву голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки.

Повідомляється, в суботу в Сєвєродонецьку відбулося виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань боротьби з корупцією, в ході якого Лою повідомив про можливості відрита в області додаткових пунктів пропуску на окуповані території.

"Ми вчора прийняли рішення про відкриття тимчасового пішого пункту перетину лінії розмежування в Станиці Луганській. Вже до цього процесу залучені прикордонники та військовослужбовці. До 10 жовтня перехід буде відкритий", - повідомив Тука.

"Але я хочу звернутися до місцевих жителів. Якщо, цей пункт перетину буде задіяний для масового переміщення вантажів - він мною буде закритий", - попередив він.

Наголошується, Тука попросив народних депутатів сприяти прийняттю змін до закону про військово-цивільних адміністрації щодо колізій з введенням ВГА та призначення її керівника.

Нагадаємо, В зоні АТО за добу поранених і загиблих серед українських військових немає