ua en ru

Відкрита реєстрація на головний фінансовий форум України

Відкрита реєстрація на головний фінансовий форум України

18-19 жовтня в Києві (КВЦ "Парковий") відбудеться найочікуваніша бізнес-подія року — XVI Форум Фінансових Директорів. Це, мабуть, найбільш авторитетний форум, який вже 16 років поспіль збирає топ-менеджерів, фінансистів, власників та керівників компаній України та ближнього зарубіжжя. Форум є платформою для обміну досвідом, обговорення успішних практик, нових ідей і технологій, а також надає можливість ознайомитися з прогнозами і аналітикою провідних експертів індустрії.

У 2017 році, провідні консалтингові компанії, відзначають збільшення впливу CFO на глобальну трансформацію бізнес-процесів, прийняття рішень, корекцію стратегії, підвищення ефективності ведення бізнесу та ризик-менеджмент. По суті, фінансові керівники не тільки залучені в більшість операційних процесів, але і реально стають бізнес-партнерами, які безпосередньо впливають на розвиток бізнесу, з розширеним переліком завдань та повноважень.

У зв'язку з цим, на Ukrainian CFO Forum 2017 будуть обговорюватися фінансові інновації, управління ризиками, трансформація фінансової функції та способи вирішення стратегічних завдань. У центрі уваги також стратегії зростання, в тому числі, вихід вітчизняних підприємств на міжнародні ринки, новітня модель ведення бізнесу — загальні центри обслуговування, методи зменшення витрат без втрати цінності, історії успіхів і поразок фінансування зростання і багато інші актуальні питання.

В цьому році Форум відбудеться в оновленому форматі: крім презентацій провідних фінансових експертів, а також панельних дискусій за участю лідерів думок, делегати зможуть взяти участь в спеціалізованих круглих столах та обговореннях. Крім цього, делегатів очікує вечірній CFO Jazz Cocktail Party, на якому в невимушеній обстановці учасники зможуть познайомитися, налагодити корисні контакти і приємно провести час в компанії однодумців.

На даний момент, є унікальна можливість відвідати захід за півціни — при реєстрації на сайті Форуму, із зазначенням промо-коду "cfo50" до 28.07 діє знижка на участь -50%!

Організатор Форуму — компанія FA Service (www.cfo.ua), яка починаючи з 1996 року провела понад 200 професійних форумів і конференцій, у яких взяли участь близько 17 000 топ-менеджерів і керівників вищої ланки).