ua en ru

Відкрито попередній прийом замовлень на новий автомобіль Toyota Corolla

В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні відкрито попередній прийом замовлень на нову Toyota Corolla - один з найпопулярніших автомобілів в лінійці Toyota. Новий автомобіль Corolla отримав більш престижний зовнішній дизайн.

Новий седан Toyota Corolla представлений в більш прогресивному дизайні. Був проведений рестайлінг автомобіля, щоб ще більше підкреслити елегантний екстер'єр, який включає тонку верхню решітку радіатора, нові світлодіодні фари*, змінений передній бампер з великою нижній ґратами, а також хромовану накладку, що сполучає блоки задніх світлодіодних фар** та додатково підкреслює ширину автомобіля.

У новій моделі з'являться три нових кольори: елегантний і глибокий сірий металік, яскравий і динамічний червоний, а також благородний коричневий металік.

Нововведення торкнулися і функціональних властивостей автомобіля: вперше в Corolla - підігрів керма**; кольоровий мультиінформаційний TFT-дисплей 4.2"** на панелі приладів; збільшений до 7" кольоровий багатофункціональний сенсорний дисплей мультимедійної системи Toyota Touch 2 з 6 динаміками і сенсорними клавішами**, що відтепер по дизайну нагадує планшет.

Аспекти безпеки також піддалися удосконалень, які виявилися у вигляді системи стабілізації автомобіля - VSC**, противобуксовочной системи - TRC**, бічних захисних шторок для передніх і задніх пасажирів.

Новий автомобіль Toyota Corolla буде представлений в офіційних дилерських центрах Toyota в Україні в серпні 2016 року.

Слідкуйте за інформацією про нової Corolla на нашому сайті!
www.toyota.ua
*Для комплектації Style.
**Для комплектацій Active і Style.

Відкрито попередній прийом замовлень на новий автомобіль Toyota Corolla

ПІІ «Тойота-Україна»
пр-т Московський, 24-Б, 04655, Київ, Україна
Тел.: +380 44 492 70 02, Факс: +380 44 492 70 03, www.toyota.ua