ua en ru

Після відмови Савченко від сухого голодування стан її здоров’я значно поліпшився

Після відмови Савченко від сухого голодування стан її здоров’я значно поліпшився Фото: після відмови Савченко від сухого голодування стан її здоров’я значно поліпшився

Фейгін вважає, що вже в квітні Савченко можуть повернути в Україну

Після відмови української льотчиці Надії Савченко від сухого голодування і переходу на голодування на воді та дитячих сумішах стан її здоров'я значно поліпшився. Про це повідомив адвокат Марк Фейгін, передає Hromadske.tv.

"Схоже, що вода, яку вона пила - сильно вплинула на неї. Тому що вчора вона виглядала дуже погано. Сьогодні вона набагато краще виглядає, вона змогла написати дуже багато листів. Я вважаю, що сьогодні все набагато краще", - сказав адвокат.

За словами Фейгіна, після того як Савченко зачитають звинувачувальний вирок, її згідно конвенції, можуть повернути до України вже в квітні.

"Якщо сподіватися на виправдувальний вирок не доводиться - то конвенція, яку підписали Росія і Україна про видачу - може бути в разі Савченко реалізовано. І відразу після вступу в законну силу, а це вже буде на початку квітня, після вироку, Савченко повинна відправиться додому, з моєї точки зору", - зазначив Фейгін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Савченко припинила голодовку.