ua en ru

Готель Wall Street в Одесі - улюблене місце знаменитостей

Готель Wall Street в Одесі - улюблене місце знаменитостей

Що необхідно сучасній людині, яка знає все про роль часу в житті? Це якісний відпочинок і можливість займатися своєю справою. Найчастіше ці види діяльності існує окремо один від одного. Часом обставини вимагає поєднання одного з іншим. Тільки в новому бізнес-готелі Wall Street ділової гість може зайнятися роботою і паралельно отримати довгоочікуваний спокій.

"Магія" Wall Street Hotel

Готель Wall Street (Волл Стріт) - місце, яке стає "своїм" практично для кожного, хто хоч раз перетинає поріг готелю. Першу "дозу" чарівності отримуєш вже в затишному дворику готелю. Ідеальне місце... Саме такі про готелі Wall Street, відгуки зустрічаються на різних тематичних інтернет-порталах, про розташування готелю. І адже правда, прямо з багатолюдної Дерибасівській, потрапляєш в характерний одеський дворик, у якому тиша і затишок видаються з усіх куточків.

Автентична бруківка і екстравагантна червона доріжка — вдало доповнюють місцевий колорит і стають своєрідними "родзинками" тутешньої атмосфери. Кожного гостя зустрічають примітні швейцари та доброзичливі адміністратори. Першим ділом, погляд вражає чудовий результат роботи дизайнера: величний темний мармур чудово пов'язаний зі світлими декоративними елементами і вінтажній меблями. Звичайно, готель Wall Street надає можливість побачити інтер'єр будівлі, з допомогою WS Hotel фото, але повністю перейнятися атмосферою можливо лише при самостійному візит в готель.

Досить часто про Волл Стріт відгуки зустрічаються, в яких гості проводять паралель між стилістикою готелю і атмосферою "бурхливого" Нового Світу 20-30-х років минулого сторіччя. За словами самих засновників готелі WS — це дійсно так. Команді дизайнерів було поставлено завдання: створити не просто місце для преміального відпочинку, а готель, потрапляючи в який, в голові починають лунати легкі джазові мотиви і з'являється бажання пуститися в динамічний ритм танцю.

Готель Wall Street в Одесі - улюблене місце знаменитостей

Масштабні івенти WS Hotel

Wall Street Hotel, ще з перших своїх днів, продемонстрував себе як лідер сегменту ділового туризму. Урочисту церемонію відкриття завітали громадські діячі, знаменитості і засоби масової інформації. "Тут все так, як мені подобається", - такі відгуки про готелі Wall Street залишила Марина Кінах (заслужений журналіст України). А представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України — Іван Ліптуга, засвідчив високий клас Wall Street, перед усіма гостями. Пізніше, про Wall Street відгуки, отримані від пана Липтуги, були виражені у вдячності адміністрації готелю за поліпшення інвестиційного клімату міста Одеси.

Бутік-готель WS не тільки постійно покращує якість сервісу, але і приймає тематичні заходи. Благодійний вечір, за участю відомої художниці Елен Фазал — одне з перших подій, який не тільки підтвердив можливість організації преміальних раутів, але і дозволило зробити чималий внесок у розвиток благодійництва в Україні. Надалі, готель Волл Стріт підходить до філантропії, як до частини свого "життя".

Ще однією чудовою традицією Wall Street стала організація і проведення фешенебельних тематичних зустрічей, під назвою "Сніданок у сукнях". "Господинею" нестандартних ранкових вечір стала Ельвіра Гаврилова (відомий український модельєр, засновник бренду Elvira Gavrilova). Дані івенти, завжди наповнені жіночою красою, вишуканим стилем, високою модою, цікавими розвагами і шикарними частуваннями. Всі ці складові допомагають готелю збирати численні позитивні відгуки про Wall Street, а величезна кількість яскравих фотографій від задоволених гостей переповнює соціальні мережі.

Wall Street Hotel — як улюблене місце для іменитих гостей

Постійні старання і зусилля адміністрації WS Hotel не могли не надати очевидний результат: Wall Street — один з найулюбленіших готелів знаменитостей. Зупиняючись у готелі Волл Стріт будьте готові до того, що вашим сусідом може стати відомий актор, співак і художник. Що змушує успішних і відомих робити вибір в користь WS Hotel? Відгуки про Волл Стріт, залишені гостями надають свій унікальний відповідь:

Денис Бродський — відомий український топ-менеджер і державний службовець відвідав готель Волл Стріт. Залишивши для Wall Street відгуки у формі відеозапису, Денис Володимирович, зазначив: "...в готелі дуже важливі деталі... деколи достатньо кілька хвилин, щоб зрозуміти подобається тобі тут, чи ні. Перше враження: тут затишно, тепло і красиво...". Такий відгук Бродський залишив ще до моменту відвідин свого номера. Адже і правда, тільки побувавши в холі відвідувачі вже можуть перейнятися тією неповторною атмосферою, про яку говорить іменитий керуючий. Вразили Дениса Бродського і запитувані в Wall Street Hotel ціни на номери. Адже сервіс європейського рівня дуже рідко доступний в Україні, тим більше за такі гроші!

Наталя Валевська — співачка, лауреат декількох музичних премій, виступаючи в Одесі, зробила вибір на користь Волл Стріт. Команда народної улюблениці не приховувала: WS — один з небагатьох готелів, які виконують всі вимоги райдера Наталії. Зірка залишила про Волл Стріт відгуки під враженням чудових дизайнерських рішень і неперевершеного індивідуального меню від шеф-кухаря готелю. А колекція WS Hotel фото доповнилася красивими знімками Наталії Валевської.

Джазовий колектив De-Phazz — в повному складі зупинився в сучасному бутік-готелі WS. Чому вибір знаменитостей з Німеччини припав саме на Уолл Стріт? Як повідомляють відгуки про WS від команди музикантів: WS Hotel ціни, які були запропоновані за проживання набагато нижче, ніж у конкурентів і в якійсь мірі занижені, з урахуванням рівня сервісу.

Римма Зюбіна — українська кінозірка розташовувалася в готелі Уолл Стріт кілька днів. Про Волл Стріт відгуки, залишені співачкою повідомляють про неймовірно організованому комфорт проживання і особливо вихваляють рівень шумоізоляції будівлі. А дізнавшись які у WS hotel ціни на проживання, Римма спочатку не повірила своїм очам, адже вони виявилися набагато нижчими, ніж очікувала громадська активістка.

Наталія Ткаченко-Вибоїна — бізнес-леді (бутік Cesare Paciotti Home Kiev) і філантроп. Наталія відвідала готель Wall Street зовсім недавно. Підприємець, із задоволенням залишила для Wall Street відгуки, в яких висловила вдячність не тільки засновникам бутік-готелю, але і команді дизайнерів і архітектор. Як повідомила Наталія : "... таке враження, що ти знаходишся не в Одесі, а в Нью-Йорку, на тій самій Wall Street".

Лілія Марина — модельєр і власник бренду "Кішка" вперше побувала в стінах WS. Дизайнер відзначила не лише присутність "затишку в дрібницях", але і чудову красу готелі. А зручне місце розташування — стало вирішальним фактором для успішної жінки... Лілія повідомила про те, що обов'язково буде повертатися у Уолл Стріт.

Крім того, напередодні новорічних свят готель відвідав всіма улюблений комедійний актор Віктор Андрієнко.

Що таке Wall Street Hotel?

Сучасний бутик-готель WS — незмінний лідер бізнес-туризму, в Одесі. Тільки в WS ви знайдете:

Відпочинок преміального рівня;

Унікальну дизайнерську концепцію;

Можливість вибору свого унікального стилю, серед великого номерного фонду;

Команду, яка несе персональну відповідальність за організацію висококласного сервісу;

У Wall Street Hotel ціни, рівень яких, приємно дивує всіх гостей готелю.

Одного разу, виходячи з власного номера WS — не дивуйтеся зустрічі з відомим співаком або актором. Адже WS — територія успішних людей.