ua en ru

Готель мережі Reikartz відкриється в Житомирі в 2012 р

Готель мережі Reikartz відкриється в Житомирі в 2012 р. Про це повідомляє прес-служба Reikartz.
Згідно з планами, "Reikartz Житомир" прийме перших гостей у вересні 2012 року. В даний час компанія починає фінішну обробку нової будівлі в центрі міста.
Будівля майбутнього готелю знаходиться на вулиці Замковий Майдан, поруч з парком і центральною площею міста - Соборною. Після завершення реконструкції номерний фонд готелю складе 60 номерів, також тут розташується ресторан європейської та української кухні на 70 посадочних місць. Крім цього, готель запропонує гостям лобі-бар і сучасний конференц-зал, розрахований на делегації до 100 чоловік.
Примітно, що "Reikartz Житомир" стане першим мережевим готелем в місті і єдиним готелем європейського рівня "4 зірки". Починаючи з лютого наступного року в будівлі майбутнього готелю "Reikartz Житомир" вже почне працювати кав'ярня-кондитерська.
На даний момент під управлінням Reikartz Hotel Management перебуває 13 готелів рівня 3-4 зірки у великих містах і курортах України, з них два готелю - у Харкові та Запоріжжі - готуються до відкриття. Також в стані реконструкції і будуть відкриті в 2012 році готелі в Одесі, Маріуполі та Житомирі. У планах компанії до 2015 року розширити мережу до 20-25 готелів.