ua en ru

У звільнених на Донбасі селищах відновили виплату пенсій

У звільнених на Донбасі селищах відновили виплату пенсій Фото: пенсіонерам Травневого і Гладосового відновили виплати (УНІАН)

Пенсіонерам Травневого і Гладосового виплатили всю заборгованість

Під окупованою Горлівкою Донецької області в селищах Травневе і Гладосове, над якими наприкінці листопада українська сторона відновила контроль, відновили виплату пенсій. Про це повідомила начальник управління Пенсійного фонду в Донецькій області Наталя Рад.

Повідомляється, що в Травневому і Гладосовому повністю відновили виплату пенсій, а всю накопичену заборгованість пенсіонери отримали ще до нового року. На даний момент нарахування і виплата пенсій здійснюється в штатному режимі.

Нагадаємо, в кінці грудня повідомлялося, що Україна повністю відновила електропостачання в Травневому і Гладосовому. Штаб АТО офіційно підтвердив взяття під контроль двох селищ під Горлівкою 25 листопада 2017 року. До цього українська сторона називала заяви противника про взяття населених пунктів під контроль провокацією і дезінформацією, а Збройні сили України нібито не здійснювали просування вперед.