ua en ru

Засуджений в РФ українець Клих перебуває на лікуванні у психлікарні, - омбудсмен

Засуджений в РФ українець Клих перебуває на лікуванні у психлікарні, - омбудсмен Фото: Станіслав Клих (youtube.com Радіо Свобода)

Омбудсман РФ заявила, що його було госпіталізовано за власною письмовою згодою

Засуджений в Російській Федерації українець Станіслав Клих перебуває на лікуванні у психіатричній лікарні. Про це повідомила уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова, повідомляється на сайті українського омбудсмена.

Так, у повідомленні Москалькової вказано, що станом на 4 вересня 2017 року Клих перебував на стаціонарному лікуванні у філіалі психіатричної лікарні Федеральної казенної установи охорони здоров’я "Медико-санітарна частина №74 Федеральної служби виконання покарань" Росії в Магнітогорську.

Москалькова також заявила, що Клих надав письмову згоду на госпіталізацію і найближчим часом його буде виписано, "зважаючи на поліпшення загального стану".

"Про направлення для подальшого відбування покарання вам буде повідомлено додатково", - йдеться у листі Москалькової.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уповноважений з прав людини в РФ Тетяна Москалькова направила запит у Федеральну службу виконання покарань для уточнення місцезнаходження засудженого в Росії громадянина України Станіслава Клиха.