ua en ru

Засуджений у справі щодо корупції на Южно-Українській АЕС відшкодував 1,4 млн гривень збитків, - САП

Засуджений у справі щодо корупції на Южно-Українській АЕС відшкодував 1,4 млн гривень збитків, - САП Фото: САП (Соколовська Інна/УНІАН)

Вказані кошти внесено на рахунок Державної казначейської служби України

Засуджений у справі щодо корупції на Южно-Українській АЕС відшкодував 1,4 млн гривень завданих збитків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) у Facebook.

Як зазначається, САП підтримала публічне обвинувачення та судом було винесено обвинувальний вирок одному з обвинувачених у справі за фактом корупції на Южно-Українській АЕС, яким затверджено угоду про визнання винуватості.

"Засуджений у провадженні щодо заволодіння грошовими коштами ВП "Южно-Українська АЕС" ДП НАЕК "Енергоатом" відшкодував 1 млн 400 тис. гривень шкоди завданої злочином", - йдеться у повідомленні.

Вказані кошти внесено на рахунок Державної казначейської служби України.

Повідомляється, що загалом у вказаній справі затримано та повідомлено про підозру п’ятьом особам, які реалізували схему заволодіння грошовими коштами Южно-Української АЕС у сумі понад 10,5 млн гривень при здійсненні державних закупівель електротехнічного обладнання.

Засуджений у провадженні щодо заволодіння грошовими коштами ВП «Южно-Українська АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» відшкодував 1 ...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 4 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ спіймала на хабарі підполковника столичної поліції.