ua en ru

Як отримати успіх і багатство під час осіннього рівнодення: українцям дали пораду

Як отримати успіх і багатство під час осіннього рівнодення: українцям дали пораду Колаж РБК-Україна

Styler розповідає про духовне значення Осіннього рівнодення в наших сучасних життях

Сонце вже заходить раніше, і ніч стає холоднішою і темнішою, наші відчуття говорять нам, що панування літа вже закінчилося. Осіннє рівнодення 2018 відбудеться 23 вересня о 4:54.

Осіннє рівнодення, як розповіла Styler український метафізик і парапсихолог Наталія Мілагра, - це час осмислення прожитого року, тому час вшанувати зібраний врожай. Хай то буде "справжній" урожай, посаджений у вашому саду, або врожай зусиль і намірів, які ви засівали раніше в цьому році.

Зміни сезонів є ключовими моментами в циклі життя в природі, і протягом цього циклу стародавні культури вшановували глибоке послання природи для людства.

Культури корінних народів визнавали земну мудрість і розуміли, що чотири ключові точки року: зимове сонцестояння, весняне рівнодення, літнє сонцестояння і осіннє рівнодення - священні етапи внутрішньої духовної подорожі і духовний цикл, який людина несе в собі.

Оскільки ми свідомо пов'язуємо наше усвідомлення з циклами природи, наше розуміння власних циклів у цей період починає бути придатним.

Як отримати успіх і багатство під час осіннього рівнодення: українцям дали пораду

Ілюстративне фото (pxhere.com)

Є дуже простий і древній ритуал: за 15 хвилин до і через 15 хвилин після точного моменту рівнодення присвятити час задумі і медитації і відкрити мій розум і почуття природи інтелекту. Цей час, проведений в задумі, допоможе істотно перезавантажити вашу нервову систему і привнести гармонію і рівновагу в ключові сфери вашого життя.

Енергія дня Осіннього рівнодення допоможе вам вийти зі стану нестачі і включити свідомість в стан достатку.

Для цього зробіть невеликий ритуал: запаліть три свічки, і щиро виразіть вдячність за все, що у вас є.

Осіннє рівнодення - це час року, коли ми створюємо наш внутрішній простір і звільняємо місце для того, що має відбутися в наступному сезоні. Ми створюємо родючий ґрунт для того, щоб наші бажання і перспективи розвивалися. Знайдіть час зупинитися і почути те, що намагається вийти зсередини вас. Треба звільнити простір для чогось нового.

Як отримати успіх і багатство під час осіннього рівнодення: українцям дали пораду

Ілюстративне фото (pxhere.com)

Коли ми звільняємо простір, від непотрібних речей, ми створюємо родючий ґрунт для нашої творчості і великих перспектив.

Знайдіть час зробити генеральне прибирання напередодні, як у вашому домі, так і вашій емоційній сфері.

Значення Осіннього рівнодення для людини, яка йде по духовному шляху, - це час року, коли ми активуємо наш новий цикл зростання. Коли ми мовчимо і відпочиваємо, ми надаємо простір для нашого більшого бачення.

У міру того як дні стають коротшими, а ночі довшими, ми спускаємося в глибину нашої душі і стикаємося з нашою внутрішньою пітьмою - темрявою усередині, тобто, его і підсвідомістю, - щоб підготуватися до народження Світла всередині, що буде відчутним під час зимового сонцестояння.

Дозвольте собі провести цей день у радості та вдячності, щоб підтвердити долі свою готовність жити в багатстві і достатку. Спечіть пиріг, або купіть торт і запросіть близьких відсвяткувати разом з вами урожай вашого життя. Таким чином ви проявите повагу не лише до свого власного розвитку та самопізнання, але й повагу до давньої мудрості, яка служить нашому здоров'ю і благополуччю протягом тисяч років.

Раніше відомий український астропсихолог розповіла, які знаки Зодіаку чекає успіх у вересні.

Відео: РБК-Україна