ua en ru

Організатори акції на Майдані повідомили про затримання

Організатори акції на Майдані повідомили про затримання Фото: протест на Майдані (РБК-Україна)

Біля Міністерства внутрішніх справ відбулися сутички мітингувальників із правоохоронцями

У середу ввечері, 29 листопада, поліція затримала чотирьох учасників акції на Майдані Незалежності в Києві. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна, який перебуває на місці події, посилаючись на організаторів мітингу.

Нагадаємо, біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України в Києві сталися сутички між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів.

Мітингувальники почали з факельної ходи від Майдану. Йшли в Адміністрацію президента з вимогою виходу Петра Порошенка до людей. Потім вони вирушили до Міністерства внутрішніх справ, де почалися заворушення. Також повідомлялося, що співробітники поліції вивели, ймовірно, затриманих, під'їхав автозак. У даний момент обмежено рух на вулиці Богомольця на розі вулиці Пилипа Орлика. Учасники мітингу планують повернутися на Майдан Незалежності.

Зазначимо, організатори акції на Майдані стверджують, що за 4 роки влада не показала жодних зрушень у розслідуванні злочинів проти Евромайдану, "не затриманий і не покараний практично ніхто з тих, хто причетний до поранень і загибелі людей на Майдані.