ua en ru

Організатор убивства журналіста Сергієнка працював керівником охорони нардепа, - Луценко

Організатор убивства журналіста Сергієнка працював керівником охорони нардепа, - Луценко Фото: затриманий за підозрою в організіції вбивства журналіста Василя Сергієнка

Генпрокурор України розповів, що за підозрою у організації вбивства Василя Сергієнка затримано чоловіка на прізвище Мельник

Чоловік, затриманий у вівторок, 16 травня, за підозрою у організації викрадення і вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка раніше працював керывником охорони одного з народних депутатів України. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

Він також назвав прізвище затриманого.

"Затриманим є гр. Мельник В. А., який в 2014 р. працював начальником охорони одного з народних депутатів, а після затримання виконавців убивства тривалий час переховувався від слідства і перебував у розшуку", - написав Луценко.

Сьогодні співробітниками Черкаського ГУНП, за процесуального керівництва облпрокуратури під час проведення комплексу слі...

Опубліковано Юрієм Луценком 16 травня 2017 р.

Генпрокурор нагадав, що 4 квітня 2014 року активний учасник Революції гідності, Герой України Сергієнко був побитий та викрадений з двору власного будинку у місті Корсунь-Шевченківський.

Наступного дня тіло було знайдене за 15 кілометрів від міста у Виграївському лісі з кайданками на руках та слідами жорстоких катувань.

Наразі проводяться необхідні слідчі дії та вирішується питання щодо арешту затриманого.

Нагадаємо, у квітні 2017 року оперативники карного розшуку спільно з працівниками департаменту спецназу карного розшуку Нацполіції затримали ще одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Василя Сергієнка.