ua en ru

Опубліковано відео знищення російського БПЛА з вертольота під Лисичанськом

Опубліковано відео знищення російського БПЛА з вертольота під Лисичанськом Фото: збитий безпілотник (fb.com - pressjfo.news)

В прес-центрі ООС повідомили, що українські військові на практиці продемонстрували навчки боротьби з ворожими БПЛА

Українські військові опублікували відео знищення російського безпілотного літального апарату (БПЛА) "Орлан-10" за допомогою вертольота Мі-24. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Операції Об’єднаних Сил (ООС) в Facebook.

В прес-центрі повідомили, що екіпаж вертольота Мі-24 на практиці перевірив здобуті навички боротьби з безпілотними літальними апаратами.

Російський БПЛА на висоті намагався маневрувати, однак українським військовим вдалось досягти цілі.

"Коротка черга з озброєння ударного вертольота - ворожий безпілотник падає. Слава Україні! Рухаємось далі!", - йдеться у повідомленні ООС.

Нагадаємо, в Луганській обл. українські військовики збили безпілотник бойовиків. В ООС повідомили, що радіотехнічними засобами було виявлено повітряну ціль, попередньо ідентифіковану як безпілотний літальний апарат "Орлан-10", який знаходиться на озброєнні збройних сил Російської Федерації. Ціль маневрувала, виконуючи, очевидно, розвідувальний політ за маршрутом Лисичанськ - Сєвєродонецьк.