ua en ru

Опубліковано оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Антикорупційного бюро

Опублікований текст оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро. Відповідне оголошення опубліковане на сайті Президента України.

"Відповідно до статті 7 Закону України "Про Національне антикорупційне бюро України", комісія по проведенню конкурсу на зайняття посади Директора Національного антикорупційного бюро України... оголошує про початок прийому заяв від осіб, що претендують на участь у конкурсі", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що директором Національного антикорупційного бюро України може бути громадянин України (кандидати-іноземці та особи без громадянства повинні одержати громадянство України до закінчення терміну подання документів на конкурс).

Претендент на посаду повинен мати вищу юридичну освіту, мати стаж роботи за фахом не менше 10 років, досвід роботи на керівних посадах в органах влади, організаціях або міжнародних організаціях не менше 5 років, володіти українською мовою.

Також кандидат повинен бути віком до 65 років.

Заяви та інші документи для участі в конкурсі протягом 30 календарних днів з дня першої публікації цього оголошення повинні бути надіслані рекомендованим листом або особисто передані в Адміністрацію Президента України.