ua en ru

Опублікована стенограма запису чорного ящика розбився у Франції Airbus A-320

Опублікована стенограма запису чорного ящика розбився у Франції Airbus A-320 Місце катастрофи німецького лайнера у Франції

У мережі з'явилася повна стенограма запису з чорного ящика розбився на півдні Франції літака Airbus A-320 німецького бюджетного авіаперевізника Germanwings, її розшифровку наводить британська газета The Mirror.

Згідно зі стенограмою, командир екіпажу кричить запершемуся в кабіні другому пілотові Андреаса Любицу: "Відкрий цю чортову двері!"

Також у розшифровці йдеться про крики пасажирів на задньому плані і гучних металевих ударах по дверях кабіни, пише видання.

Крім того, зазначає газета, на записи чорного ящика можна почути дихання Любіца, який залишившись один у кабіні не вимовив ні слова.

Нагадаємо, літак Airbus A-320 німецького лоукостера Germanwings, що летів з Барселони в Дюссельдорф, розбився 24 березня на півдні Франції.

На борту лайнера знаходилися 150 осіб, у тому числі 6 членів екіпажу. Серед них були в основному громадяни Німеччини та Іспанії. Всі пасажири і члени екіпажу загинули.

Згідно з попередніми результатами розслідування авіакатастрофи, другий пілот закрився в кабіні, коли командир екіпажу на кілька хвилин залишив її, а потім навмисно направив лайнер вниз.