ua en ru

Опитування: Трамп випередив Клінтон по популярності перед виборами в США

Опитування: Трамп випередив Клінтон по популярності перед виборами в США Фото: вибори у США

Трамп став єдиним кандидатом на посаду президента від Республіканської партії

Мільярдер Дональд Трамп, який залишився єдиним претендентом на пост президента США від Республіканської партії, випередив за популярністю серед американських виборців екс-держсекретаря країни Хілларі Клінтон. Про це свідчать опубліковані в середу результати опитування, проведеного телекомпанією Fox News.


Зазначено, що згідно з результатами опитування 45% респондентів заявили, що готові проголосувати за Трампа на виборах президента, які відбудуться в листопаді цього року. Клінтон на чолі американської адміністрації хочуть бачити 42% опитаних.

"При цьому виборці вважають, що обом кандидатам не вистачає чесності і співчуття, також вони висловлюють сумніви в їх моральних цінностях", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що 66% опитаних заявили, що не можуть назвати Клінтон чесним політиком. Такою її вважають лише 31% респондентів. У Трампа даний показник краще, однак переважна більшість виборців (57% проти 40%) все одно вважають, що мільярдер нечесний з ними.

У демократів однозначним лідером залишається Клінтон, якій для висунення залишилося набрати лише 90 голосів делегатів.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Хілларі Клінтон отримала перемогу на праймеріз Демократичної партії в штаті Кентуккі.