ua en ru

Опитування: В Одесі підприємці підтримують проект "порто-франко"

Активісти громадського руху "Одеса за порто-франко" провели опитування серед підприємців одеського "Привозу" на предмет їхнього ставлення до впровадження в Одесі зони вільної торгівлі. За підсумками опитування, понад 80% респондентів підтримали проект "порто-франко" для регіону.

Підприємці зазначають, що подібний проект дозволить активізувати торгівлю не тільки в місті, але і в Одеській області.

"Коли зменшать адміністративний тиск, знизять податки і тарифи, нам, звичайно ж, стане жити краще. Торгівля піде вгору і у людей буде більше стимулів для підприємницької діяльності. Зараз же через війну ситуація на нашому ринку досить важка", - заявив один з опитаних.

Лідер громадського руху "Одеса за порто-франко" Олексій Цвєтков впевнений, що "порто-франко" стане серйозним стимулом для активізації економічного розвитку.

"Легендарний "Привоз" повинен і далі процвітати. Я бачу, як важко йде сьогодні торгівля. Порто-франко дозволить повністю змінити ситуацію", - зазначив він.

Цвєтков закликав підприємців підтримати впровадження "порто-франко" в Одесі та підписати петицію на сайті Президента.

За підсумками акції активісти розгорнули банер: "Привоз за порто-франко".

Опитування: В Одесі підприємці підтримують проект "порто-франко"

Опитування: В Одесі підприємці підтримують проект "порто-франко"

Нагадаємо, на сайті Президента України триває збір підписів під петицією на підтримку встановлення в регіоні зони "порто-франко". Зазначимо також, що 14 жовтня нардеп Євген Мураєв зареєстрував у Верховній Раді України законопроект про зону "порто-франко" в Одеській області.