ua en ru

Опитування: 76% росіян залишилися задоволені відповідями Путіна на "Прямій лінії"

Опитування: 76% росіян залишилися задоволені відповідями Путіна на "Прямій лінії" Фото: Володимир Путін

Рівень задоволеності відповідями Путіна на запитання росіян в останні два роки знизився

Відповідями президента Російської Федерації Владимира Путина на "Прямій лінії" залишилися задоволені 76% росіян. Про це свідчать результати опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).

Як зазначається, рівень задоволеності відповідями Путіна на запитання росіян в останні два роки дещо знизився (з 84% в 2014 р. до 76% в 2016 р.). Разом з тим, наголошується, що цей рівень істотно перевищує показники 2011, 2013 рр. (57%, 54%, відповідно).


"Росіянам, знайомим зі змістом розмови, найбільше запам'яталося обговорення стану доріг (про це сказали 16%), ситуації з заводом на Сахаліні (12%), заборгованостей по зарплатах (9%) і запитання від дітей про золоту рибку, каші та ін (15%)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що, на думку респондентів, були мало порушені теми щодо підвищення зарплат і пільгових виплат (8%), бюджетної сфери (4%), пенсійної реформи (4%).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Російської Федерації 39% громадян вважають, що держава не виконує свої обов'язки перед росіянами.