ua en ru

Опитування: 10% українців вважають, що бойові дії на сході України не припинялися

Опитування: 10% українців вважають, що бойові дії на сході України не припинялися Фото: бойові дії в зоні АТО

Близько половини опитаних вважають, що припинення активних бойових дій у деяких районах східних областей - це лише тимчасове затишшя

Бойові дії на сході України не припинялися. Так вважають 10% українців, повідомили з посиланням на дані жовтневого опитування TNS On-line Track у прес-службі компанії TNS в Україні.

При цьому близько половини опитаних вважають, що припинення активних бойових дій у деяких районах східних областей - це лише тимчасове затишшя.

Як наголошується, вересень-жовтень характеризувалися відносним затишшям у зоні проведення антитерористичної операції (АТО).

Серед жителів східного регіону (43%) значимо більше тих, хто переконаний, що припинення активних бойових дій є першим кроком до припинення війни, значимо менше таку думку поділяють жителі західного регіону (25%).

Опитування: 10% українців вважають, що бойові дії на сході України не припинялися

Десята хвиля дослідження TNS проводилася із 17 по 22 жовтня 2015 р. методом онлайн-опитування по містах всієї України. Цільова аудиторія: чоловіки і жінки у віці від 18 до 55 років. Вибірка - 1 тис. осіб, квотна за статтю, віком, регіоном і розміром населеного пункту.

Нагадаємо, наприкінці жовтня українці стали більш позитивно оцінювати ситуацію в зоні проведення АТО.