ua en ru

Визначено аудитора фінансової звітності Адміністрації морських портів України

Визначено аудитора фінансової звітності Адміністрації морських портів України Фото: керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс (db.lv)

Компанія KPMG входить до числа найбільших аудиторських компаній у світі

Адміністрація морських портів України (АМПУ) за допомогою системи ProZorro вибрала компанію KPMG у якості аудитора, який проведе аудит фінансової звітності підприємства за період з 2015 по 2017 роки у відповідності з міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ). Про це повідомляється на сайті АМПУ.

Зазначено, що компанія KPMG входить до числа найбільших аудиторських компаній в світі з BIG4. Інформація про підписання договору розміщена в системі електронних закупівель ProZorro 8 червня 2017 року.

"Знаковим для АМПУ, як одного з найбільших держпідприємств країни, є те, що незалежний фінансовий аудит KPMG - це початок офіційної прозорої фінансової історії підприємства за міжнародними стандартами. Фінансова звітність, завірена авторитетним аудитором, дозволить АМПУ працювати з міжнародними фінансовими інститутами", - розповів керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Повідомляється, що аудит буде проходити в два етапи і завершиться 30 червня 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комітет з питань податкової та митної політики рекомендує Верховній Раді прийняти за основу законопроект №6016 про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності. Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.