ua en ru

Опозиція веде інформаційну війну проти Зеленського та його команди, - Арестович

Опозиція веде інформаційну війну проти Зеленського та його команди, - Арестович Фото: президент Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

Звинувачення на адресу влади з боку опозиції мають характер інформаційної війни, яка розгортається всередині країни. Часто риторика опонентів президента співпадає з наративом РФ.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву спікера української делегації тристоронньої контактної групи по Донбасу Олексія Арестовича в ефірі "Свобода слова" на ICTV.

За його словами, всередині країни опозиція запустила флешмоб під лозунгом: "Зеленський капітулює, ми будемо дратись до останього".

"Чому Зеленський має капітулювати? Я особисто дуже добре знаю пана Зеленського, президента цієї країни, я вам скажу, що це буде остання людина, яка капітулює. Він боєць, він буде дратись до останнього. Ні жодної поступки, жодної капітуляції", - зазначив Арестович.

Водночас на його думку, критика, яку поширюють опоненти влади, нагадує меседжі, які проти України використовує країна-агресор РФ.

А протестні рухи, які нещодавно відбувались під Офісом президента, проти волі і усвідомлення самих учасників акцій, можуть бути використані як робота на РФ.

"Ми маємо бути дуже тверезими. Ми чудово розуміємо, що коли опозиція нищівним чином критикує, то це все ж таки не праця на Росію. Коли є люди, які хочуть висловити свій протест, і вони приходять під Офіс президента – це також не праця на Росію. Але це може стати працею на Росію поза волею цих людей. І опозиції і вулиці. Тому треба стримуватись", - резюмував Арестович.