ua en ru

Опозиція прийме рішення щодо розблокування Ради після розмови з Рибаком, - нардеп

Опозиція прийме рішення, чи розблоковувати трибуну і президію Ради після того, як відбудеться розмова зі спікером Володимиром Рибаком.

Опозиція прийме рішення, чи розблоковувати трибуну і президію Верховної Ради України після того, як відбудеться розмова зі спікером парламенту Володимиром Рибаком. Про це сьогодні в кулуарах Ради повідомив народний депутат України від "Батьківщини" Володимир Ар'єв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Давайте ми спочатку поговоримо з головою Верховної Ради про питання бюджету", - відповів нардеп на запитання про те, чи буде розблокована трибуна і президія Ради.

За його словами, наразі група нардепів від опозиції намагається потрапити на прийом до спікера парламенту Володимира Рибака.

"Не те щоби блокують, але там дуже багато депутатів від опозиції хочуть потратити на прийом до голови Верховної Ради, оскільки їхні пропозиції до бюджету були взагалі проігноровані і не розглядалися належним чином на засіданні комітету з питань бюджету. Цьому зашкодити трохи намагалися представники Партії регіонів, а зараз там всі стоять", - зазначив Ар'єв.

Нагадаємо, раніше сьогодні нардепи від опозиції продовжили блокування трибуни парламенту. Крім того, депутати від "Батьківщини" заблокували кабінет Рибака.