ua en ru

Опозиція пропонує вдвічі скоротити фінансування МВС в держбюджеті-2014, - Кожем'якін

Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної на своєму засіданні розглянув питання про скорочення вдвічі фінансування Міністерства внутрішніх справ України (МВС) в держбюджеті-2014. Про це повідомив голова комітету, член фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін на брифінгу в прес-центрі штабу національного опору, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Опозиція пропонує наполовину скоротити фінансування МВС і направити ці кошти на фінансування охорони здоров'я, науки та культури і на соціальну реабілітацію військовослужбовців за рахунок скорочення спецпідрозділу типу "Беркут" і за рахунок скорочення внутрішніх військ", - повідомив Кожем'якін.

Також, за його словами, Комітет пропонує направити частину коштів, передбачених у держбюджеті-2014 на фінансування прокуратури - на створення безкоштовних юридичних консультацій.

Крім того, Андрій Кожем'якін повідомив, що на засіданні Комітету розглядалися пропозиції до проекту держбюджету-2014 в частині фінансування органів, на фінансування яких передбачено, за його словами, завищена сума - 27 млрд грн.