ua en ru

Опозиція звинуватила Клюєва в тиску на депутатів "Батьківщини" з метою їх переходу в ПР

Опозиція звинувачує секретаря РНБО Андрія Клюєва в тиску на депутатів "Батьківщини" з метою переходу їх у фракцію Партії регіонів. Про це на прес-конференції заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми звернемося до пана Баррозу, панові Фюле, який контактує з паном Клюєвим, щоб такі контакти в корумпованій особистістю в нашій державі були припинені", - заявив Яценюк.

При цьому заступник голови фракції "Батьківщина" Олександр Турчинов повідомив, що така реакція опозиції відносно секретаря РНБО України Андрія Клюєва викликана тим, що саме він займається процесом тиску на депутатів з "Батьківщини".

"У нас є інформація про те, що на трьох наших депутатів у щоденному режимі чиниться тиск з метою переходу їх у фракцію Партії регіонів. Є письмові заяви від них", - підкреслив Турчинов.

При цьому він категорично відмовився називати прізвища депутатів, на яких виявляється такий тиск. За його словами, загрожують порушенням кримінальних справ, погрозами відібрати бізнес і залякуванням родичів. Він повідомив, що у разі потреби ці депутати самі заявлять про погрози з боку секретаря РНБО.

Читайте також: "Батьківщина" закликає киян 2 квітня прийти на мітинг під будівлю Ради.