ua en ru

Опозиція не брала участь у розгляді змін до закону про суддів на комітеті, - "Удар"

Народні депутати від "Удару" та "Батьківщини", що входять до комітету Верховної Ради з питань верховенства права та правосуддя не брали участі в розгляді законопроекту "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів"

Народні депутати від "Удару" та "Батьківщини", що входять до комітету Верховної Ради з питань верховенства права та правосуддя не брали участі в розгляді законопроекту "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян". Про це заявив народний депутат від "Удару", заступник голови комітету з питань верховенства права та правосуддя Роман Романюк, повідомляє прес-служба партії.

Він наголосив, що цей проект закону не стояв у розкладі засідання комітету і був внесений до розгляду з голосу представниками фракції Партії регіонів. Водночас, за словами Романюка, сам проект закону та супровідні документи до нього - пояснювальна записка і рішення комітету, депутати від опозиційних фракцій не отримали.

"Тому в розгляді цього проекту закону депутати від фракцій опозиції та позафракційні участі не брали і не голосували ні за його включення до порядку денного, ні за ухвалення цього проекту закону", - сказав нардеп.