ua en ru

Опозиція на місцевих виборах буде представлена ​​єдиним кандидатом, - Турчинов

На місцеві вибори опозиція буднт представлена ​​єдиним кандидатом. Про це повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу ТВі.

"Ось зараз будуть вибори в Львівській області, Івано-Франківської області .. Там ми будемо виставляти саме єдиних кандидатів ... Буде чітко на кожну область тільки один кандидат. Або це буде "Свобода", чи це буде "Батьківщина", або це буде "Удар", - уточнив політик.

Він також зазначив, що таке рішення обговорювалось на зустрічі 27 грудня ц.р. з главами партійних обласних організацій, у тому числі "Свободи" і "Удару". Зустріч була проведена, для того, щоб ми все ж виставляли єдиних кандидатів "." Удар "вже на це погодився", - зазначив Турчинов.

Турчинов також закликав не розділяти "Батьківщінц" і "Фронт змін" на два табори. "Ми вже одна команда. Я це багато разів чув, в тому числі і від Арсенія Яценюка. І хочу сказати, що він є головою фракції під назвою" Батьківщина ". Це, зокрема, свідчить про довіру, яка була від партії" Батьківщина ", і позиції на політичну інтеграцію, яку ми хочемо втілити", - підкреслив він.

Турчинов також нагадав, що партія "Батьківщина" висунула своїм кандидатом на президентські вибори Юлію Тимошенко. "А результат виборів-2015 буде залежати від єдності опозиційних сил. Якщо опозиція виступить з єдиним кандидатом, то є шанс перемогти ще в першому турі", - зазначив він.

Читайте також: Опозиція показала, що фізично здатна захищати Конституцію, - Яценюк