ua en ru

Опозиція має голоси для повернення до Конституції 2004 р., але не для вирішення кадрових питань, - Кошулинський

Опозиція має голоси для голосування за постанову про повернення до конституції 2004 р. , але немає голосів для вирішення кадрових питань.

Опозиція має голоси для голосування за постанову про повернення до конституції 2004 р. , але немає голосів для вирішення кадрових питань. Про це в кулуарах Верховної Ради України заявив журналістам віце-спікер ВР Руслан Кошулинський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми зараз говоримо про реєстрацію постанови (про повернення до Конституції 2004 р.) і винесення цієї постанови до сесійної зали. Кадрові питання і голосування за постанови - це зовсім різні речі. Якщо у опозиції є потреба зараз залучити ще голоси, і у такий спосіб вирівняти повноту влади, яка є сьогодні в країні з диктаторських повноважень, передати більше повноважень до Кабінету міністрів і ВР, - за це проголосує частина фракції ПР", - заявив Кошулинський.

Але за його словами, це не означає, що депутати від ПР готові голосувати за кадрові питання.

"Опозиція немає твердої більшості. Відповідно вона може розмовляти з представниками ПР, залучити і пояснювати їм цю ситуацію", - сказав Кошулинський.