ua en ru

В "Опоблоці" назвали ситуацію з засіданням Ради "наслідком паралічу влади"

В "Опоблоці" назвали ситуацію з засіданням Ради "наслідком паралічу влади" Фото: Юрій Бойко

Бойко прокоментував ситуацію з достроковим закриттям ранкового засідання Ради

Лідер "Опозиційного блоку", народний депутат Юрій Бойко назвав ситуацію з роботою Верховної Ради "наслідком паралічу влади". Про це він заявив журналістам, коментуючи ситуацію з достроковим закриттям ранкового засідання Верховної Ради в середу, 15 березня, повідомляє прес-служба "Опоблоку".

Він зазначив, що сьогодні парламент мав розглядати законопроекти про допомогу вимушеним переселенцям.

"Це дуже важливий законопроект №4794, яким надається соціальний захист пораненим в ході бойових дій мирним громадянам, і ще чотири законопроекти про допомогу переселенцям. Ми сподівалися, що парламент підтримає дані законодавчі ініціативи - дуже важливо, щоб люди відчували, що держава про них дбає", - зазначив політик.

"На жаль, сталося так, що невідомі люди в камуфляжі зайшли у Верховну Раду, і засідання було закрито. Ми вважаємо, що це блокування роботи парламенту є прямим наслідком паралічу влади і законності в країні. Верховна Рада не працює в той час, коли потрібно розглядати дійсно важливі для суспільства законопроекти", - додав Бойко.

Коментуючи інцидент, який стався між народним депутатом Володимиром Парасюком і правоохоронцями, Бойко зазначив, що "подібна безкарність веде до хаосу в країні і махновщини, що ми зараз і спостерігаємо".

Нагадаємо, під час сутички на блокпосту в Слов'янську між прихильниками блокади Донбасу і поліцією співробітник спецпідрозділу був збитий машиною народного депутата, а ще двоє спецназівців отримали опіки обличчя.