ua en ru

Операція із затримання російського полковника готувалася більше півроку, - Геращенко

Операція із затримання російського полковника готувалася більше півроку, - Геращенко Фото: Антон Геращенко (facebook.com/anton.gerashchenko)

Затриманий є "найціннішим джерелом інформації" про дії спецслужб РФ по захопленню Криму і Донбасу

Операція із затримання російського полковника Валерія Гратова готувалася більше півроку. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"У результаті складної оперативної гри, сьогодні був затриманий небезпечний терорист Валерій Гратов на прізвисько "Санич". Операція по виманювання в Україну старого розбійника тривала більше півроку", - повідомив Геращенко.

Крім того, Геращенко зазначив, що затриманий російський військовий "є цінним джерелом інформації" про дії російських спецслужб по захопленню Криму і проваленої операції "Русская весна" на Донбасі".

Вітаю українських контррозвідників з великою перемогою ! У результаті складної оперативної гри, сьогодні був заде...

Опубліковано Антоном Геращенком 9 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська контррозвідка затримала одного з ватажків самопроголошеної "Донецької народної республіки", полковника ВДВ Валерія Гратова, відомого під позивним "Санич". Грат був другом ватажка ДНР Олександра Захарченко і бойовиків "Гіві" та "Моторола". При затриманні у Гратова виявили підроблений український паспорт на ім'я Валерія Войтенка.